Mega Man Legacy Collection er nå ute

Hvis du har sansen for Mega Man og spillene hans, eller bare har lyst til å finne ut hvorfor guttungen i blå rustning er så populær, kan du nå glede deg over at Mega Man Legacy Collection har blitt lansert på Steam, PlayStation Network og Xbox Live. Denne samlingen inneholder seks Mega Man-spill, og massevis av ekstra snadder.

Her er traileren:

Spillene i pakken er rett og slett Mega Man I-VI («sequelitis» er altså ikke noe moderne fenomen), som alle kom ut for Nintendo Entertainment System i årene 1987-1993. Nyversjonene bruker originalgrafikken, men kjører på en ny og moderne spillmotor. De skal være trofaste reproduksjoner, og skilter i tillegg med en ny utfordringsmodus og annen ny funksjonalitet.

Et virtuelt museum med konseptskisser og andre greier fra utviklingen får vi også. Prisen på Steam er 129 kroner – kanskje litt mye med tanke på at alle disse spillene i utgangspunktet ble laget for en konsoll fra 1983. Men den vurderingen skal du få ta selv.

 

 

En kommentar om “Mega Man Legacy Collection er nå ute”

  1. Skuffende at ikke nieren og tieren er med her. Håper de ikke har tullet med musikken, som i traileren. Synes prisen var litt stiv.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.