Norge har kommet til Dirt Rally

Okay, jeg innrømmer det: Vi har veldig mye Dirt Rally-greier her på Spillhistorie.no. Men dagens oppdatering til det heftige rallyspillet er av en slik karakter at ingen norske spillsider med respekt for seg selv kan unnlate å skrive om den: Ikke bare har den norske rallycrossbanen på Hell blitt med i spillet, men det samme har sjåfører som Petter Solberg.

Rent spillmessig, er kanskje høydepunktet likevel et helt annet, nemlig at rallycrossmodusen nå er spillbar i flerspiller. Dermed kan du utfordre vennene dine på nettet, i det som vi allerede har kronet til tidenes beste rallyspill.

Ellers har vi fått tre nye biler: DS3, MINI Countryman Rallycross og Subaru WRX STI. Man kan også kjøre i regn i rallycross nå, og spillet har i tillegg fått en rekke mindre oppgraderinger over hele fjøla. Ta en titt på oppdateringsnotisene på spillets blogg.

Her er traileren:

Det neste på plakaten for Dirt Rally er et rally satt til de finske skoger. Det høres ut som om denne oppdateringen ikke er alt for langt unna, og jeg tipper de vil begynne å snakke mer om den snart. De superraske, finske grusveiene er noe helt annet enn de eksisterende grusrallyene i spillet, så det blir veldig spennende å se hvordan de fungerer i spillet.

5 kommentarer om “Norge har kommet til Dirt Rally”

 1. «Men dagens oppdatering til det heftige rallyspillet er av en slik karakter at ingen norske spillsider med respekt for seg selv kan unnlate å skrive om den» <- Spørs om ikke dette kommer til å bli den eneste norske spillsiden som nevner det. :P

  Svar
  • Hehe. Gamereactor fikk plass til en (liten) sak om det, i alle fall. Og IGN Norge har i det minste videoen, selv om de tror det er en teaser for en kommende oppdatering.

   Svar
   • Bra journalistikk av IGN Norge (Trodde det bare var en Google-translate av IGN forøvrig) Så det er Gamereactor som er deres hovedkonkurrent? Selv om de har ingenting om ny Divinity, Shadowrun Hong Kong eller tilleggspakke til Pillars of Eternity…… men det har vel heller ingen andre norske spillsider. Sylskarp konkurranse!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.