Funcom har annonsert The Park

Overraskelse! Norske Funcom har annonsert et nytt spill – og det er ikke et massivt flerspillerspill! I stedet er det et grøsserspill for PC, der handlingen er satt til en fornøyelsespark etter mørkets frambrudd. Jeg har en følelse av at det ikke kommer til å handle om å kjøre gratis i berg-og-dalbanen.

Spillet er et førstepersons utforskningseventyr som Funcom selv beskriver som kort og intenst. Du spiller ei dame ved navn Lorraine, som leter etter sønnen din, Callum (faktisk). Ifølge Gamer.no er spillet et resultat av et eksperiment innad i Funcom, der en liten gruppe utviklere har forsøkt å gjøre noe spennende med universene i MMO-spillene deres.

I dette tilfellet er det Ragnar Tørnquists The Secret World som er inspirasjonskilden, og handlingen foregår faktisk i et område fra det spillet.

Antakeligvis er dette et forsøk på å redusere utviklingskostnadene – Funcom sliter kraftig med økonomien, etter en mangeårig, feilslått jakt på gullfuglen i MMO-markedet. Lanseringen skal finne sted allerede i oktober. Vi får ikke håpe selskapets finansielle problemer vil påvirke spillkvaliteten.

Her er i alle fall den første traileren, som nok burde ha startet med en epilepsiadvarsel:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.