Anbefaling: Retroware

Retroware er en Youtube-kanal som fokuserer på – du gjettet det – gamle spill. De har publisert videoer på kanalen sin i over åtte år, så den må sies å være rimelig innholdsrik. For tiden kjører de en serie som heter The Video Game Years, hvor de nå har kommet til 1988. Innimellom tilbakeblikkene presenteres det også «gode», gamle retro-reklamer.

Atari 2600-reklame
Fra reklamen til Atari 2600

De første tre videoene fra dette året har vært innom titler som Castlevania II, Ghostbusters, Zelda og Wasteland. I denne fjerde delen som vi har lagt inn i denne artikkelen, har de tatt en nærmere titt på Bionic Commando, Cabal og supermegaklassikeren Bubble Bobble.

Obs! Vi tar intet ansvar for skader på sinnet som oppstår på grunn av reklameinnslagene som kjøres!

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.