Bli syttitallsbanditt i nytt strategispill

Jeg må innrømme at Crookz: The Big Heist ikke var et spill jeg hadde så veldig stor tro på, men brukeranmeldelsene er ganske positive, og det virker definitivt som et spill som fortjener mer oppmerksomhet enn det har fått. Det er et strategispill der du må planlegge og utføre en serie ran og andre lovbrudd, i en klisjéfylt syttitallsverden.

Vi loves en omfattende enspillerkampanje med 18 oppdrag, seks spillbare figurer med ulike egenskaper, en rekke forskjellige typer hjelpemidler og massevis av taktikk. Nettstedet Gaming Nexus trekker frem Rainbow Six når de forklarer hvor mye planlegging betyr, og det lover jo godt.

Spillet ble lansert denne uken, og koster 200 kroner på Steam. GOG har det også, men den lave kroneverdien betyr at det koster over 80 kroner mer der. Tipper noen hos Steam river seg i håret over timingen på innføringen av kroner som egen valuta – kronen har jo vært omtrent i fritt fall siden det skjedde, noe de neppe hadde sett for seg da de bestemte at vi ikke lenger skulle betale i Euro.

Uansett, spillet er ute på PC og Mac, og du kan laste ned en demo fra Steam (det skjer ikke så ofte). Her har du en passe funky trailer:

Og her er en, eh, kortfilm?

En kommentar om “Bli syttitallsbanditt i nytt strategispill”

  1. Hadde ikke veldig store forhåpninger til dette spillet etter Omerta (og Tropico har vel heller ikke hatt en positiv utvikling), men spillet ser jo bra ut, og brukeranmeldelsene er jo også entusiastiske.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.