Den første The Witcher 3-ekspansjonen kommer i oktober

Vi har ikke publisert så mye om The Witcher 3 som jeg egentlig skulle likt – jeg har skrevet noen tusen ord om det, men fikk aldri helt fullført saken min, og nå er det litt for sent. Kort sagt: Jeg synes det er årets spill så langt, og det beste rollespillet siden Skyrim. Det er ikke fritt for at jeg gleder meg til den første ekspansjonen.

Vi loves en ny romanse – ser ikke hun her litt ut som Shani fra The Witcher 1?
Vi loves en ny romanse – ser ikke hun her litt ut som Shani fra The Witcher 1?

Nå har CD Projekt Red annonsert at ekspansjonen, som heter Hearts of Stone, skal lanseres 13. oktober. Det er bare litt over én måned til, noe som på den ene siden er veldig bra, siden det betyr at jeg snart kan spille Hearts of Stone, og på den andre siden er veldig dumt, ettersom det betyr at det snart er rim på gresset om morgenen.

Det polske studioet har også lagt ut en teaser-film fra ekspansjonen. Den er langt fra innholdsrik, men jeg regner med at folk kommer til å analysere den opp og ned og i mente uansett. Geralt er åpenbart i trøbbel, og ser ut til å bli tvunget til å hjelpe noen for å få friheten sin tilbake.

Stemning!
Stemning!

Hearts of Stone foregår i et område nær Oxenfurt – det er ikke før neste ekspansjon at vi faktisk får betydelige nye områder å boltre oss i – og oppdraget er å ta knekken på en bandittleder som terroriserer folk i området. Det eneste problemet er at denne slampen er udødelig. Du bør visstnok være rundt nivå 30 for å gi deg i kast med ekspansjonen. Du må med andre ord ikke ha fullført spillet, men det var vel rundt der jeg var da jeg gikk i gang med den aller siste biten av spillet.

Det hadde forresten vært fint om ekspansjonen gjorde noe med den litt i overkant triste og tomme verdenen man havner i etter å ha fullført spillet – hvor er alle sammen?

Vi loves cirka 10 timer med underholdning, med nye monstre, våpen, romanser og gwent-kort. Jeg er lat (med et snev av migrene), så jeg klistrer like godt bare inn teksten fra ekspansjonens GOG-side her:

Some monsters are born, others are made.

Hired by the Merchant of Mirrors, Geralt is tasked with overcoming Olgierd von Everec — a ruthless bandit captain enchanted with the power of immortality.

Step again into the shoes of Geralt of Rivia, a professional monster slayer, this time hired to defeat a ruthless bandit captain, Olgierd von Everec, a man who possesses the power of immortality. This expansion to “The Witcher 3: Wild Hunt” packs over 10 hours of new adventures, introducing new characters, powerful monsters, unique romance and a brand new storyline shaped by your choices.

  • Defeat your foes using a variety of new weapons and enchanted artifacts.
  • Level up even further by fulfilling new monster contracts and battling unique enemies.
  • Enjoy some leisure time playing with new gwent cards, or engage in a new romantic relationship.
  • Fulfill a contract for the soul-stealing Merchant of Mirrors, a mysterious traveller who helped you find Yennefer.
  • Fulfill three impossible tasks to defeat Olgierd, a ruthless bandit captain under an immortality spell.
  • Choose your own way through an adventure that includes recruiting a crew of break-in artists, spending a night partying with a ghost and outsmarting the most bizarre creatures Geralt has ever faced.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.