Retro Crew er tilbake – nå med video

Etter en lengre pause er Retro Crew tilbake, og nå har de droppet det tradisjonelle podkastformatet til fordel for video. Den første episoden tar for seg Wings of Fury, en klassiker jeg sitter med en følelse av at omtrent alle som hadde Amiga eller PC tidlig på nittitallet var innom (litt som Prince of Persia og Grand Prix Circuit). Det er et interessant spill jeg har hatt litt lyst til å skrive noen ord om selv, men inntil jeg får summet meg til å gjøre det, kan dere jo se Retro Crew spille det (under)!

Jeg synes at videoformatet passer Retro Crew ganske godt, og Wings of Fury-videoen gir et godt inntrykk av spillet. Noen ganger virker det som det er litt avstand mellom det som skjer på skjermen og det man snakker om, men jeg regner med produksjonen strammes opp ettersom gjengen får erfaring. Det er bra saker, i alle fall!

Retro Crew skal, så vidt jeg forstår, publiseres hver tirsdag fremover.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.