Guide: Slik kjører du bil i førsteperson med Mad Max

Det er nå en drøy uke siden Mad Max kom ut, og jeg har storkoset meg i den post-apokalyptiske verdenen med Max og hans Magnum Opus. Her om dagen kom jeg plutselig over en delvis skjult funksjon, nemlig at det var mulig å kjøre bil i førsteperson. Jeg likte kjøringen fra før, men dette trikset brakte kjørefølelsen opp enda et par hakk.

... men det er enkelt å bytte tilbake igjen...
…  men episke hopp vises fortsatt utenfra …

Måten det gjøres på er relativt enkel, og derfor ble jeg overrasket over hvorfor jeg ikke hadde funnet ut av det før – eller hvor få andre som faktisk visste om denne funksjonen. Derfor velger jeg å skrive å skrive en mini-guide om det.

Spiller du på konsoll, er det bare å dobbeltklikke ned på styrekrysset for å aktivere førsteperson. Spiller du på PC, er det hurtigtasten V som gjelder – med mindre du bruker håndkontroller – da er fremgangsmåten samme som på konsoll. Vær obs på at dette kun funker på bilkjøringen, og ikke ellers. Mad Max er fortsatt et tredjepersonsspill.

Kjør pent!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.