Fra mobil til PC: Ravenmark: Scourge of Estellion

Taktikkspillet Ravenmark: Scourge of Estellion fikk visstnok en ganske god mottakelse da det dukket opp på mobile plattformer for noen år siden, og nå er det ute på PC takket være strategiutgiver Slitherine. Det ser ikke ut til å være det mest avanserte taktikkspillet i verden, men jeg liker den enkle, isometriske grafikken, og det ser ut som spillet har mange taktiske muligheter.

Jeg liker grafikken. Men jeg skjønner ikke helt hvordan folk kommer seg rundt i denne byen.
Jeg liker grafikken. Men jeg skjønner ikke helt hvordan folk kommer seg rundt i denne byen.

Vi loves blant annet en «rik, historiedrevet kampanje» og et dynamisk, turbasert kampsystem der man tar turene sine samtidig. Det betyr at du må forutse hva fienden gjør, i stedet for å få fasiten i starten av hver tur. Dessverre er det ingen flerspiller.

Jeg vet ikke helt hvilke forbedringer PC-versjonen har, men den skal i alle fall skilte med åtte nye oppdrag.

PC-versjonen er utvilsomt mye dyrere enn iOS-versjonen (for slik er det jo alltid), men med lanseringsrabatt er Steam-prisen 67 kroner – og det virker jo egentlig ikke så galt. Man kan også kjøpe spillet direkte fra utgiveren, men der blir det dyrere.

Lanseringstraileren:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.