Velkommen til Hell

Lettere inspirert av Kristians videoer fra Forza 6, tenkte jeg at det kunne være kult å lage en video for å demonstrere den norske rallycrossbanen Hell i Dirt Rally. Den ble introdusert for en liten stund siden, og så vidt jeg kan se har Codemasters gjort en veldig god jobb med å overføre virkelighetens versjon til spillet. Den er dessuten veldig utfordrende og moro å kjøre.

Videoen inneholder to gjennomkjøringer av banen. Den første i flott sol, og den andre i striregn. Jeg lagde først den siste, men så kom jeg på at det kanskje ikke var så lett å se så mye av omgivelsene i alt regnet, så jeg kjørte gjennom en gang i finvær også. Ikke at jeg egentlig trengte noen unnskyldning for å spille mer, da.

Jeg har skrevet en god del om spillet allerede: Førsteinntrykk og inntrykk av rallycross-delen.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.