I Dragonflight spiller du en ildsprutende drage

I gamle dager hadde jeg veldig lyst til å prøve det glemte Westwood-spillet DragonStrike – en slags flysimulator der flyene ble byttet ut med drager. Det ble aldri til at jeg fikk testet det (selv om jeg kjenner at eBay frister litt nå), men nå har det dukket opp et annet spill i samme gate. Det heter Dragonflight, og har vært en liten stund i «early access» på Steam.

Dragonflight er ikke akkurat det mest blankpolerte spillet jeg har sett på tjenesten, men det ser ganske artig ut – og tilbakemeldingene fra Steam-brukerne er så langt ganske positive. Spillet skilter blant annet med ødeleggbare miljøer, en egen «virtual reality»-modus og «opp mot 20 fiender i luften samtidig».

Det virker også som det tilbyr litt taktisk frihet – du kan for eksempel forsøke å fly så lavt du kan eller fra sky til sky for å unngå å bli oppdaget. Her er lanseringstraileren:

Det hadde vært gøy om det fantes drager i virkeligheten. Da hadde man nok ikke klaget så mye over ulven.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.