Nå får du Tomb Raider «gratis» på Xbox One

Dersom du betaler noen hundrelapper i året for Xbox Live Gold, får du nå Tomb Raider: Definitive Edition til fri nedlasting som en del av Games With Gold-programmet til Microsoft. Tilbudet varer den neste måneden (fram til og med 15. oktober). Spillet kom ut i en nyoppusset utgave for den siste konsollgenerasjonen i januar 2014, og høstet strålende kritikk. Spillsiden Purexbox.com gikk så langt som å si at det var et av de beste spillene på Xbox One.

Det originale Tomb Raider-spillet ble lansert i 1996, og ble godt mottatt. Senere kom det flere oppfølgere, men kvaliteten på serien gikk imidlertid motsatt vei av puppestørrelsen til Lara Croft. Da Tomb Raider kom ut i 2013 var det med mindre pupper, men dette hindret ikke spillet fra å få svært god mottakelse fra både spillpressen og spillere verden over. Deretter gikk det et snaut år før spillet ble relansert i en kraftig oppgradert utgave til Playstation 4 og Xbox One.

Her er en sammenligning mellom Xbox 360- og Xbox One-versjonen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.