Skrekkspillet Allison Road ser slett ikke dårlig ut

Allison Road er åpenbart inspirert av P.T., teaseren for et mytisk skrekkprosjektet som Guillermo del Toro og Hideo Kojima jobbet med hos Konami før alt gikk rett vest hos den japanske utgiveren. Bildet over er et skjermbilde, så her er det i alle fall snakk om et spill som har det visuelle i orden.

Utviklerne av Allison Road forsøker å samle budsjett til spillet på Kickstarter, og selv om de ikke har noen eksplosiv suksess, slik som for eksempel Larian nylig hadde med Divinity: Original Sin 2, ser det ut til å gå ganske greit for kampanjen.

Det hele ser ut til å by på psykologisk skrekk og gru, i miljøer som er både svært detaljerte og veldig interaktive. Ta en titt på denne videoen, som er fra en prototype:

Jeg må innrømme at det som først og fremst interesserer meg med dette spillet, er den realistiske leiligheten det hele foregår i. Når spill foregår i begrensede miljøer kan utviklerne kjøre opp detaljnivået, og resultatet er i dette tilfellet nesten fotorealistisk. Så får det bare være at leiligheten i seg selv virker ganske klaustrofobisk og rart konstruert.

Hvis alt går etter planen for utviklerne, skal spillet lanseres i desember 2016. Det kommer til PC og konsoll.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.