Kan du flykte fra Armikrog?

Claymation-eventyret Armikrog har nå blitt lansert på nettet. For de uinnvidde er dette et nytt spill laget av mange av folkene bak nittitallsklassikeren The Neverhood, og hvis du likte det spillet er ikke sjansene helt små for at du også kommer til å like Armikrog.

I Armikrog spiller du romfareren Tommynaut som har krasjlandet på en eksotisk planet, og er nå fanget i en festning som heter Armikrog. Heldigvis er du ikke alene – med deg har du den blinde (men til gjengjeld snakkende) romhunden Beak-Beak. Hva dere møter i Armikrog aner jeg ikke, men det involverer utvilsomt massevis av gåter.

Spillet har figurer designet av Earthworm Jim-skaper Doug TenNapel, og har blitt utviklet av Ed Schofield og Mike Dietz, som sto bak det tidligere nevnte The Neverhood. Figurene i spillet portretteres av massevis av mer eller mindre velkjente skuespillere, inkuldert Rob Paulsen (Pinky i Pinky and the Brain).

Du finner Armikrog på en rekke digitale distribusjonsportaler, og det offisielle nettstedet har en liste over steder hvor du kan kjøpe spillet. Her har du lanseringstraileren:

Og her har du en stilig video som viser hvordan utviklerne har laget grafikken i spillet:

Vi slenger inn en liten «blogg» også. Man kan jo aldri ha for mange videoer.

2 kommentarer om “Kan du flykte fra Armikrog?”

    • Okay, dette spillet føles fremdeles som om det er i beta. Håper det kommer noen patcher, fordi jeg tror det er et bra spill nedi der et sted. Jeg kommer til å legge det litt på vent.

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.