Nei, dette er ikke Dirt Rally

Vi snakker mye om Dirt Rally, som forøvrig akkurat fikk en helt glimrende oppdatering, men det er faktisk bare ett av hele tre rallyspill under utvikling for tiden. Et annet et WRC 5, som kommer om kort tid.

De forrige WRC-spillene har vært litt så som så. Gøy å spille, med artig, Colin McRae-aktig kjøremodell, men samtidig åpenbare lavbudsjettsproduksjoner med urealistiske spaghettiveier og presentasjon som ikke hadde virket spesielt moderne for ti år siden.

Men nå har serien fått en helt ny utvikler, nemlig franske Kylotonn. De har vel strengt tatt ikke så mye snadder på rullebladet, så om utviklerbyttet er godt nytt er jeg litt usikker på. WRC 5 ser i alle fall pent ut på skjermbildene, og med sine 13 rally-løp vil det ha betydelig mer rent rally-innhold enn Dirt Rally (som har fem løp nå, og venter ett til).

Utover det vet jeg ikke så mye om spillet. Steam-siden har en kort og intetsigende beskrivelse. Den litt eldre gameplay-videoen under indikerer at det nye rallyspillet har samme type urealistiske veier som de forrige spillene i serien, så det er jo litt kjedelig med tanke på hvor fabelaktig autentiske veiene i Dirt Rally er. Men vi får se.

Spillet kommer 9. oktober, for Windows, PS3, PS4, PS Vita (dårlig tegn?), Xbox 360 og Xbox One. Her er den offisielle traileren:

Gjengen bak de siste årenes WRC-spill, italienske Milestone, jobber forøvrig med det tredje kommende rallyspillet vi vet om, Sebastien Loeb Rally Evo.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.