80 Days er ute for PC

Nok et mobilspill har funnet veien til PC – men denne gangen er det snakk om et mobilspill som ble kåret til årets spill 2014 av Time Magazine, fått fire BAFTA-nominasjoner og vunnet Excellence in Narrative-prisen på IGF. Med andre ord virker det ikke som om vi snakker om en Candy Crush-klone her.

80 Days tar for seg Jules Vernes mesterverk Jorden rundt på 80 dager, og gir deg i oppdrag å reise rundt en ikke helt historisk korrekt versjon av jordkloden anno 1872. Reis med luftskip, ubåt, mekanisk kamel og damptog, og forsøk å kom deg rundt hele planeten på åtti dager. Underveis må du holde orden på ressusene dine og velge hva du skal gjøre i en serie eventyrlige situasjoner.

Klokka tikker hele tiden, og du må belage deg på konkurranse fra andre spillere over hele verden. Jeg aner ikke hvordan det fungerer, men med tanke på all rosen spillet har fått er jeg veldig fristet til å prøve. Her har du en trailer:

PC-versjonen er å finne på Steam, Humble Store, Green Man Gaming og GOG, via det offisielle nettstedet. Bon voyage!

En kommentar om “80 Days er ute for PC”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.