PC får sin egen variant av PS+ og Games with Gold

Folkene bak betal-hva-du-vil-fenomenet Humble Bundle har annonsert sitt neste konsept: Humble Monthly Bundle. Her betaler du en viss sum per måned, og så får du en håndplukket samling spill den første fredagen i hver måned. Litt som PlayStation Plus og Games with Gold, eller Loot Crate om du vil.

Litt av poenget ser ut til å være at man ikke skal vite hva man får på forhånd, slik at det blir litt som å åpne en ny gavepakke hver måned. Det vil jo resultere i at de som kjøper mange spill på normalt vis antakeligvis stadig vil oppleve å eie flere av månedens spill, men Humble-gjengen lover i det minste at de vil levere spill som ikke tidligere har vært i samlepakkene deres.

Så du slipper sannsynligvis å måtte finne ut hva du skal gjøre med enda en versjon av Fez eller World of Goo.

I motsetning til de tidligere nevnte konsolltjenestene, kan du selvsagt kansellere denne tjenesten når du vil, og likevel beholde alle spillene du har fått. Spillene er i utgangspunktet for Windows og Steam – alt annet må du regne som en bonus, og ikke noe du kan gjøre regning med.

Om du velger å abonnere på tjenesten, får du det herlige rollespillet Legend of Grimrock II med på kjøpet. Det koster tolv dollar i måneden.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.