Glemt N64-spill dukket opp etter 16 år

Viewpoint 2064 for Nintendo 64 ble sist observert på Nintendos Space World-messe i 1999. Deretter ble det kansellert, så plukket opp igjen, før det forsvant for godt. Fram til nå.

Spillet er en oppfølger til det originale Viewpoint for Neo Geo fra 1992. Det var planlagt å være spillbart både fra et isometrisk perspektiv, samt med kamera plassert like bak romskipet.

En kassett med en prototype av spillet dukket nylig opp på eBay, der det for noen dager siden ble solgt for nesten 3000 (!) dollar – eller drøye 25000 kroner med dagens kurs. I etterkant kontaktet en bruker på Youtube kjøperen, og ba om å få tilsendt video fra spillet. Som spurt, så gjort.

Under finner du videoen som viser et spill som antageligvis ikke var langt fra å bli lansert. I følge Unseen64.net, kan man spille gjennom alle brettene helt til slutten. Totalt er det 15 områder, der man må spille gjennom fem av dem for å fullføre spillet.  Hvorfor utvikleren aldri lanserte spillet er et mysterium.

Kilder: Destructoid, Unseen64

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.