Trailer: The Witcher 3: Hearts of Stone

Vi lager vanligvis ikke saker om spilltrailere her på Spillhistorie.no, men den ferske «lanseringstraileren» for The Witcher 3: Hearts of Stone er såpass kul at vi rett og slett ikke kan dy oss. Hearts of Stone er den første ekspansjonen for The Witcher 3, og kommer neste tirsdag. Den ser rett og slett heftig ut.

Nå må jeg spise middag. Men siden det føles litt rart å lage en så kort sak, slenger jeg inn annonseringstraileren til noe helt annet, nemlig Far Cry 4 Primal. Det ser jo litt interessant ut, og virker i alle fall hakket mer spennende enn Far Cry 4:

En kommentar om “Trailer: The Witcher 3: Hearts of Stone”

  1. Ikke akkurat «Age Of Decadence – Incline Trailer»-kvalitet på den… :P For ikke å snakke om Shardlight, som faktisk fikk en trailer i dag! Litt overrasket over Far Cry-traileren da, men ender vel opp som et klassisk Ubisoft-spill.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.