Shardlight har fått trailer og lanseringsvindu

I går gjorde Spillhistorie-leser Kim oss oppmerksomme på at det har skjedd saker og ting med det kommende eventyrspillet Shardlight. Spillet har blant annet fått en ny trailer, og det har også fått et lanseringsvindu. Du skal slippe å klikke deg inn på artikkelen for å få vite at spillet kommer til våren, men vil du se den spennende traileren må du pent trykke «les mer».

Shardlight er et postapokalyptisk pek-og-klikk-eventyr fra Wadjet Eye Games. Som vanlig med deres spill, er presentasjonen inspirert av VGA-klassikerne fra det tidlige nittitallet. Grafikkstilen faller nok ikke i smak hos alle, men personlig elsker jeg den.

Mer info finner du på det offisielle nettstedet. Her er den ferske traileren:

Hvis du synes det virker fristende med et nytt eventyr i klassisk stil, bør du ta en titt på Wadjet Eyes forrige lansering – Technobabylon. Det er et solid spill, med en spennende handling satt til en rimelig utrivelig fremtidsverden.

En kommentar om “Shardlight har fått trailer og lanseringsvindu”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.