Husker du Lula? Nå er spillet hennes ute på GOG

Lula: The Sexy Empire er et av ganske få voksenspill som har klart å oppnå solid suksess på massemarkedet. Det tyskutviklede spillet dukket opp i 1997, og ble raskt veldig populært både i Norge og Europa forøvrig. Hvis du spilte PC-spill på slutten av nittitallet, er sjansene store for at du har testet det – enten du vil innrømme det eller ikke. Og hvis du faktisk aldri har prøvd det, så har du fått en ny sjanse nå. Spillet har nemlig fått en overraskende relansering på GOG.

Ingen kommentar.
Ingen kommentar.

Versjonen GOG har lansert er fullstendig usensurert, så ikke kjøp spillet i den tro at det er et lettere erotisk eventyr i stil med (flesteparten av) Leisure Suit Larry-spillene. Det starter som en litt merkelig affære, men utvikler seg snart til å bli en ganske vanedannende forretningssimulator der du må tjene deg søkkrik på å lage pornofilmer.

Her må du leie inn skuespillere, sette sammen ulike scener, kjøpe inn «rekvisistter», ordne filmdistribusjon og så videre. Det er med andre ord litt som Peter Molyneux’ The Movies, bare med flere trekanter.

Jeg har vel en følelse av at Lula: The Sexy Empire hadde vært litt for hard kost for de store aktørene i dagens spillmarked, men det er interessant å tenke på at utgiveren av den engelske versjonen var Take 2. Det er altså ikke noen halvtvilsom lilleputt vi snakker om her, men selskapet som i dag eier alt fra Grand Theft Auto og BioShock til Civilization og XCOM.

Det er moro at GOG har baller til å relansere et spill som dette. Men la oss for all del håpe at 2005-spillet Lula 3D aldri finner veien tilbake til butikkhyllene (enten de er virtuelle eller ikke).

Vi har ikke noen video denne gangen, men ta en titt på GOGs herlige annonsering av relanseringen:

An ode to entrepreneurship.

Lula: The Sexy Empire, an in-depth and captivating business simulator, is available now, DRM-free on GOG.com.

In the age of struggling economies and high technology, the spirit of entrepreneurship is one of the greatest treasures one can ever own.

Following a desperate police chase, you end up stranded in a no-name rural city – strapped for cash and desperate for a new identity. Despite a seedy past, you’re ready to turn things around and get really get down to business, honest business. In Lula: The Sexy Empire you will make your path from rags to riches: you’ll start up your own multimedia production empire, and you’ll do it with spunk.

Threading the fine line between micro/macro business management and simple fun is no simple feat for a game, and so Lula: The Sexy Empire stands out from the crowd as a classic that offers incredible control, while keeping things entertaining until the very end:

You will seek out new talent and carry out the casting.

You will direct, write, and participate in the production process.

You will manage your company’s finances, investments and employees.

You will take on local, and worldwide, distribution.

You will create a network of retail stores and locations.

You will launch a satellite television network to finish off your multi-million handiwork.

Become an up and coming entrepreneur in Lula: The Sexy Empire, available now, DRM-free on GOG.com.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.