Sjekk det ultralekre romspillet Astroneer

Dette spillet har fått massevis av positiv oppmerksomhet i den internasjonale spillpressen, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor: Det ser utrolig lekkert ut. Bare ta en titt på den ferske traileren under. Gjør det!

Som du ser handler spillet om å utforske fjerne planeter, der du kan utvinne ressurser og bygge baser, enten alene eller sammen med andre. Hver planet er enorm, og alle er unike og dataskapte. Du kan forme terrenget som du vil, og bygge og bruke ulike kjøretøyer og farkoster. Det ser fryktelig ambisiøst ut, litt som No Man’s Sky. Vi får krysse alt vi har av fingre, tær, tentakler og andre lemmer (i tilfelle Men in Black er basert på en sann historie), og håpe at utviklerne lykkes med det de prøver på.

Du kan i alle fall finne ut mer om spillet på den offisielle bloggen. Lanseringsdatoen er «ikke snart nok» (våren 2016 for «early access»).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.