I Home Free spiller du en hund

Home Free ser ut til å bli en svært sjarmerende affære. Ved første øyekast kan man kanskje mistenke at det er et slags Goat Simulator-aktig tullespill, men det er ikke tilfelle; i stedet er det et seriøst spill der du må forsøke å overleve som forlatt hund på gata i en storby.

Home Free beskrives som et actionrollespill satt til en åpen, datagenerert verden. Du må utforske byen på jakt etter mat og skjulesteder, og underveis vil du treffe både potensielle venner og fiender. Verden skal være dynamisk og levende, og ved å oppdage rutinene den lever etter kan du få hjelp til å overleve lettere.

Utvikleren bak spillet har jobbet med det i to år nå, og tok nylig turen til Kickstarter for å få økt utviklingsbudsjettet. Kampanjen har vært svært vellykket, og dermed er det all grunn til å håpe at spillet lanseres som planlagt, høsten neste år.

Her er Kickstarter-traileren:

Utvikleren jobber forresten med et minispill for flere spillere, i tilfelle du vil leke litt:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.