Wasteland 2 er ute i oppdatert versjon

Det postapokalyptiske rollespillet Wasteland 2 ble lansert for omtrent ett år siden, og fikk mye ros selv om det tilsynelatende fortsatt hadde et visst forbedringspotensiale. Nå har utviklerne lansert en Director’s Cut-utgave for både PC og de to store konsollene, og om du allerede eier spillet får du den gratis.

De som følger med husker antakeligvis at det originale Wasteland-spillet, som du får med på kjøpet når du kjøper Wasteland 2, var den viktigste inspirasjonskilden til nittitallsklassikeren Fallout. Wasteland 2 er et historiedrevet og gruppebasert rollespill med turbasert kamp, og skilter med en rekke valg som må tas underveis (og medfølgende konsekvenser). Handlingen sees ovenfra.

Turbasert moro.
Turbasert moro.

Den nye versjonen skilter først og fremst med kraftig forbedret grafikk, som kjører på den nyeste utgaven av Unity-motoren. Det er ikke snakk om noe så enkelt som mer høyoppløste teksturer og detaljerte objekter, men en fullstendig oppgradering av hvert eneste område i spillet, med mye mer detaljer.

I tillegg til bedre grafikk loves vi «over 8000» nye linjer med dialog, nye muligheter til å skreddersy spillfigurene våre, og mer detaljert taktisk kamp. Nå blir det for eksempel mulig å velge nøyaktig hvilken kroppsdel du skal sikte på når du angriper en fiende.

Utviklerstudioet inXile sier også at de har rebalansert hele spillet, og indikerer at det nå blir vanskeligere å overleve i Arizonas postapokalyptiske ødemark. Ta en titt på det offisielle nettstedet for mer informasjon (og her er et FAQ-dokument

2 kommentarer om “Wasteland 2 er ute i oppdatert versjon”

  1. Frekt at dette kom ut dagen før Age of Decadence, så da tar det nok enda litt lenger tid før jeg får plukket fram dette igjen. Håper de har fått fikset barnesykdommene, og at kampene er litt mer interessante.

    Svar
  2. Det er allerede en hotfix ute for kameraproblemene, men ville nok ventet på mer patching før jeg starter den opp. (Er uansett opptatt med Fantasy General og Xenonauts nå!)

    Vet ikke om jeg skal starte på nytt eller bare prøve å fortsette der jeg slapp sist (tog-koloni?). Om det bare er gameplay-saker, aimed shots etc, så kunne jeg bare fortsatt (jeg regner «fullstendig oppgradering av hvert eneste område» som Fargospeak for minimale forandringer), men om det er re-balansert (ie sawyerisert) så blir kanskje mine luck 1 folk for frekke nå… :p

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.