Age of Decadence er endelig ferdig

Age of Decadence er et rollespill jeg en gang gledet meg ganske mye til, men som ble utsatt og utsatt, og til slutt falt helt bort fra radaren min. Antakeligvis er det ikke bare hos meg det har skjedd, for utenom i kommentarfeltet her på Spillhistorie.no har jeg ikke hørt et kvekk om at det endelig skulle lanseres. Nå er det i alle fall ute, etter vanvittige 11 år under utvikling.

Age of Decadence
11 år, og så har de ikke fått ferdig broen enda?

Spillet skulle egentlig være et alternativ til de moderne, strømlinjeformede rollespillene og ta oss med tilbake til tiden der rollespillene var tunge og turbaserte. Men i en verden der vi har spill som Divinity: Original Sin, Wasteland 2 og Pillars of Eternity, er plutselig ikke Age of Decadence så veldig unikt lenger.

Men nye rollespill sier vi uansett aldri nei takk til, og dette spillet har i tillegg den fordelen at det foregår i en ganske unik, romersk-inspirert verden. I tillegg er det ikke et spill som handler om å være en stor helt som avverger en apokalypse, slik 90 prosent av sjangeren dreier seg om, men å komme seg opp og frem i en verden preget av nådeløs politikk. At middelalderrollespillet Darklands og den unike strategihybriden King of Dragon Pass nevnes som inspirasjonskilder er også en bonus.

Utviklerne lover et svært utfordrende spill med massevis av tøffe, moralske valg. Dessuten loves vi et avansert og høflig (beklager!) kampsystem, og stor frihet. Mer informasjon finner du på det offisielle nettstedet. Her er lanseringstraileren:

 

En kommentar om “Age of Decadence er endelig ferdig”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.