Det blir ikke tøffere enn dette: Broforce

Husker du alle actionspillene på åtti- og det tidlige nittitallet, der vi styrte tøffe muskelmenn med bandana og bar overkropp? Broforce er den ultimate versjonen av disse spillene. Hvis du ikke tror meg, så ta en titt på traileren.

Broforce har vært i «early access» en stund, og skaffet seg 8000 positive brukeranmeldelser (samt litt over 100 negative, hvis vi skal være rettferdige) underveis. Nå er den ferdige utgaven lansert, og den ser passende sprø ut. Jeg tror like godt vi hopper rett på traileren:

Broforce er altså et todimensjonalt, sideskrollende plattform/actionspill hvor opp til fire spillere kan samarbeide for å ødelegge alt, og der du også kan kjempe mot vennene dine i tradisjonell «deathmatch». Forvent fargerik pixel-grafikk, kul musikk og store eksplosjoner.

Traileren over viser ikke så mye av selve spillet, så ta en titt på denne for et bedre inntrykk av hvordan det funker:

Om du har lyst til å prøve spillet selv, men ikke har lyst til å betale for hele greia, kan du ta en titt på gratisspillet The Expendabros. Det er en offisiell krysning av Broforce og The Expendables 3.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.