Helgemoro: Impossible Mission i nettleseren

«Another visitor. Stay a while. Staaay forever!» Impossible Mission er en klassiker vi dekke skikkelig her på Spillhistorie.no, men enn så lenge kan vi i det minste gi deg et lite tips om at det nå er mulig å spille en skikkelig autentisk versjon rett i nettleseren. Med manual og det hele!

Superkortversjonen: Du befinner deg i et delvis datagenerert underjordisk kompleks, og må utforske rommene der på jakt etter puslespillbiter. Disse finner du skjult i møbler og så videre – ikke spør meg hvorfor. Poenget er derfor å lete gjennom alle møblene i de forskjellige rommene, mens du unngår å bli drept av robotene som patruljerer dem.

Det kan lønne seg å studere robotene nøye, for de oppfører seg alle på forutsigbare og fastsatte måter. Noen er mye farligere enn andre. Du styrer med piltastene, hopper med space (som også aktiverer menyen i heisrommene), og leter med pil opp.

Trykk her for å spille spillet i nettlseren.  Husk å klikke på den lille roboten oppe i venstre hjørne for å få opp instruksjoner og tips. Der kan du også skru av CRT-emuleringen (de horisontale strekene på skjermbildet) og endre litt på andre saker og ting.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.