Helgemoro: Impossible Mission i nettleseren

«Another visitor. Stay a while. Staaay forever!» Impossible Mission er en klassiker vi dekke skikkelig her på Spillhistorie.no, men enn så lenge kan vi i det minste gi deg et lite tips om at det nå er mulig å spille en skikkelig autentisk versjon rett i nettleseren. Med manual og det hele!

Superkortversjonen: Du befinner deg i et delvis datagenerert underjordisk kompleks, og må utforske rommene der på jakt etter puslespillbiter. Disse finner du skjult i møbler og så videre – ikke spør meg hvorfor. Poenget er derfor å lete gjennom alle møblene i de forskjellige rommene, mens du unngår å bli drept av robotene som patruljerer dem.

Det kan lønne seg å studere robotene nøye, for de oppfører seg alle på forutsigbare og fastsatte måter. Noen er mye farligere enn andre. Du styrer med piltastene, hopper med space (som også aktiverer menyen i heisrommene), og leter med pil opp.

Trykk her for å spille spillet i nettlseren.  Husk å klikke på den lille roboten oppe i venstre hjørne for å få opp instruksjoner og tips. Der kan du også skru av CRT-emuleringen (de horisontale strekene på skjermbildet) og endre litt på andre saker og ting.

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.