Hard West byr på magi og taktikk i ville vesten

Hard West er et taktisk, turbasert spill satt til den ville vesten. Dette er imidlertid ikke vesten slik vi kjenner den fra John Wayne-filmene, men en magisk versjon med mystiske ritualer, overnaturlige elementer og, selvsagt, vandrende døde. Nå har spillet fått lanseringsdato.

Spillet byr på 40 oppdrag der du kan styre en liten gruppe krigere i håndlagde kampsituasjoner. Det skilter også med muligheten til å ta harde valg underveis, med potensielt enda hardere konsekvenser.

Utviklerne selv beskriver spillet som «X-COM møter Heroes of Might & Magic». Og det høres jo slett ikke dumt ut.

Hard West kommer til de tre PC-formatene den 4. november, og lanseres på Steam, Humble Store og GOG. Det kommer både i en ordinær utgave og en samlerversjon. Ta en titt på den ferske traileren, for å se om spillet er noe for deg:

Hard West kommer fra Warzawa-baserte CreativeForge Games, og er deres andre spill. Det første var romstrategispillet Ancient Space, som ble utgitt av Paradox. Det virker ikke å ha vært noen storsatsning fra den svenske utgiveren, og fikk en blandet mottakelse på Steam.

 

En kommentar om “Hard West byr på magi og taktikk i ville vesten”

  1. Jeg hoppet over kickstarteren når den var, men kan vel ikke si at jeg angrer på det. Kampsystemet virket veldig forenklet da, mulig det er noe forbedret nå.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.