Pixeljunk Shooter Ultimate er endelig ute på PC

Pixeljunk Shooter er et herlig romskipspill som på overflaten minner ganske mye om klassikere som Gravity Force og Thrust. Originalen kom til PC for noen år siden, men den kraftig forbedrede Ultimate-utgaven, som også inkluderer nivåene fra Pixeljunk Shooter 2, har først nå funnet veien til plattformen.

Pixeljunk Shooter minner som sagt om de gamle «cave flyer»-spillene, men fokus her er litt mindre på å mestre selve romskipet, og litt mer på hjernetrim og utforskning. Mye av moroa går ut på å manipulere miljøene, og sentralt her er spillets simulering av gass og væsker som lava og vann. Ta en titt på traileren under for å se hvordan det fungerer.

Ny vs. gammel.
Ny vs. gammel.

Ultimate-versjonen er å finne på Steam, der den merkelig nok koster omtrent det samme som originalspillet. I tillegg til alle brettene fra originalen og oppfølgeren (i én sømløs kampanje), skilter det med oppgradert grafikk og flere nye funksjoner.

Om du allerede har spilt Pixeljunk Shooter, og har lagrefilen din liggende, kan du bruke den for å umiddelbart få tilgang på innholdet fra toeren.

Jeg synes det er litt trist at spillet ikke har klart å komme seg inn i Steams «populære nye utgivelser»-kategori. Pixeljunk-spillene er glimrende saker, men PC-publikumet virker merkelig nok ganske uinteressert i dem. Her er i alle fall traileren – hvis ikke det ser moro ut, så vet ikke jeg!

Steam-utgaven er for alle tre PC-formatene. Spillet ble lansert på PlayStation 4 og Vita i fjor.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.