Se Frontier-gjengen kjøre rundt på planeter i Elite: Dangerous

Den første ekspansjonen til romspillet Elite: Dangerous vil endelig gi oss muligheten til å fly ned på planeter og måner, og utforske disse fra «luften» eller på bakken. Nå har utviklerne i Frontier lagt ut en video der de demonstrerer roveren som brukes til å kjøre rundt på planetene, og det er et temmelig stilig kjøretøy.

Det er begrenset hva Frontier kan eller vil vise på dette tidspunktet, men de viser definitivt nok til at jeg gleder meg veldig. Det er også moro å høre tankene bak hvordan kjøretøyet er utformet – det er ikke laget for å se kult ut, men for å være funksjonelt. Ta en titt på videoen under (moroa begynner ikke før cirka 7:30 inn i videoen, så jeg har satt videoen til å begynne der):

For øyeblikket kan vi bare glede oss til å suse rundt på typiske steinplaneter (eller -måner) uten atmosfære, så vi er fortsatt ikke helt på nivå med Frontier: Elite II og Elite III. Men det virker som Frontier utvikler spillet steg for steg, på en veldig fornuftig måte. I motsetning til … nei, best å la være.

Forrige video av denne typen handlet forresten om hvordan planetene blir laget i utgangspunktet:

Planetene blir en del av Horizons-ekspansjonen, som etter planen skal lanseres ved juletider. Frontier lover at de vil vise oss litt mer av hva vi faktisk kan gjøre på planetene om kort tid. Men det vil blant annet være baser der, og mye annet som potensielt kan være av interesse. I tillegg ser vi at roveren har våpen, og de er selvsagt ikke bare til pynt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.