Slik ser nye Day of the Tentacle ut

Double Fine har gitt ut de første skjermbildene fra Day of the Tentacle Remastered – nyutgaven av det mange mener er et av LucsasArts’ aller beste eventyr.

Day of the Tentacle kom opprinnelig ut i 1993, og er et rimelig absurd pek-og-klikk-eventyr der tre ungdommer må redde verden fra en ondsinnet, mutert tentakkel. For å gjøre dette reiser de i tid, noe som lar deg oppleve de samme omgivelsene i forskjellige tidsepoker. Tidsaspektet er også en essensiell del av flere av spillets smarteste nøtter.

Nyversjonen kommer tidlig neste år, til Windows, Mac, Vita og PlayStation 4. På samme måte som de LucasArts-utviklede nyutgavene av Monkey Island 1 og 2, vil du kunne veksle mellom gammelt og nytt ved å trykke en knapp. Ny musikk loves vi også, og et valgfritt, nytt grensesnitt.

Her er de nye bildene:
dott1
dott2
dott5
dott6
dott7

Disse to bildene viser forskjellen på den gamle og nye grafikken:

dott3
dott4

En kommentar om “Slik ser nye Day of the Tentacle ut”

  1. Hurra!
    Gleder meg veldig. Av diverse årsaker fikk jeg aldri spilt dette da det kom. Nyversjonen av Grim Fandango (på PC, orker ikke point n klick på telefon/konsoll) er i mine øyne perfekt, så dette blir nok bra :)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.