Spintires har endelig fått mer innhold

Liker du å kjøre bil i skogen? Etter (vanvittig) mye om og men har endelig skogsbilspillet Spintires blitt oppdatert med nytt innhold.

Spintires er et skogsbilspill der du må frakte tømmer rundt i sibirske skogsområder. Det er en jobb som er lettere sagt enn gjort, ettersom permafrost og mangel på skikkelige veier skaper rimelig unike utfordringer. Gjørme er bare forbokstaven – kjør et YouTube-søk på Spintires in real life eller Siberian Truckers for et inntrykk av hva du får å stri med i spillet.

De to nye maskinene.
De to nye maskinene.

Takket være glimrende fysikksimulering er Spintires et spill jeg har hatt det veldig mye moro med siden lanseringen i fjor. Men det er samtidig et spill med stort forbedringspotensiale, og dessverre har det vært ekstremt mye surr, krangling og tull bak (og til en viss grad også foran) kulissene. Det er imidlertid ikke noe jeg vil rippe opp i nå, for etter måneder med venting har spillet endelig fått en ny, stor oppdatering.

Oppdateringen inkluderer noen nye kjøretøyer – mest variasjoner av biler allerede i spillet, men vi har også fått lastebilen GAZ-66 og monstertraktoren Kirovets K-700. Sistnevnte styrer ikke ved å svinge hjulene, men ved at fronten og bakparten henger sammen via et bøyelig ledd.

Ut på tur!
Ut på tur!

Ellers skal alt fra nivåene og fysikken til grafikk og flerspillerløsningen ha fått forbedringer, og du kan nå (til en viss grad) velge hvilke biler du vil ta med deg inn i et nytt spill. I tillegg har utviklerne lagt fundamentet for offisiell modifikasjonsstøtte, og selv om de ikke er ferdige enda kan du laste ned noen offisielle nye modeller fra Steam Workshop.

Det vi dessverre ikke får denne gangen er noen helt nye spillmiljøer å leke oss i. Vi loves et offisielt kartredigeringsverktøy om kort tid (løfter fra den kanten må alltid tas med en klype salt, men at denne oppdateringen i det hele tatt eksisterer gjør meg optimistisk).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.