Larian introduserer nye Divinity: Original Sin

Fjorårets artigste rollespill, Divinity: Original Sin, får en forbedret utgave (og konsollversjon) denne uken. Her er nyhetene!

Divinity: Original Sin er ikke et spill jeg i utgangspunktet ville sagt at trengte noen ny og forbedret versjon – det var allerede glimrende da det ble lansert. Men vi sier aldri nei takk til forbedringer, og i forbindelse med lanseringen av konsollversjonen har Larian gjennomgått hele spillet og gjort det enda mye bedre.

Nyhetene inkluderer blant annet sofaflerspiller via dynamisk delt skjerm (også i PC-versjonen), noe jeg gleder meg veldig til å teste. Vi får også stemmeskuespill for alle figurene, en forbedret kampanje med nye oppdrag, figurer og steder, nye egenskaper, forbedret grafikk, 360-graders kamerarotering (endelig!), og så videre.

Den nye utgaven lanseres i morgen, på PC, Xbox One og PS4. Mac og Linux får den litt senere. Om du allerede eier spillet, er nyutgaven gratis. I denne videoen presenterer den alltid like entusiastiske Larian-sjefen Swen Vincke de viktigste nyhetene:

Du kan også lese om nyhetene på det offisielle nettstedet (merk at informasjonen strekker seg over flere sider). Sjekk Kristian Aasgaards anmeldelse av originalspillet på Gamer.no for mer informasjon om Divinity: Original Sin.

Lanseringstrailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.