Nittitallsperlen D/Generation har fått nyutgave

Ikke alle klassikere er like godt kjent, men nå får en ny generasjon sjansen til å teste den skjulte perlen D/Generation.

D/Generation er et isometrisk action/hjernetrimspill der du spiller en uheldig leveringsfyr som havner i en skyskraper der ting har gått veldig, veldig galt. I noen laboratorier i bygningen har man nemlig drevet hemmelig forskning på biologiske våpen, og nå har et dødelig virus sluppet ut. Hele verden er i fare, hvis ikke noen klarer å ordne opp i situasjonen.

Her dør spilleren på første skjerm. Bra start.
Her dør spilleren på første skjerm. Bra start.

Spillet fikk svært god kritikk da det opprinnelig kom ut, og nyversjonen virker veldig trofast. Grafikken har blitt oppdatert, originalmusikeren Mark Knight har laget nye låter og vi har fått greier som Steam-«achievements». Ellers er spillet tilsynelatende identisk med originalen.

Prisen på Steam er 170 kroner, noe som gjør spillet til et av de dyrere retrospillene på tjenesten. Hvor godt det fungerer for utviklerne gjenstår å se – spillet har bare fått én brukeranmeldelse siden lanseringen på fredag, og den er negativ. Det er imidlertid fint å se at to av problemene anmeldelsen trekker frem allerede har blitt rettet i den første oppdateringen.

Du kan svippe innom det offisielle nettstedet for mer informasjon. Her er litt video:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.