Funcoms nye grøsser er ute nå

Det mystiske grøsserspillet The Park har akkurat blitt lansert på Steam.

The Park ble annonsert så sent som i august, og er nå ute på PC. Spillet er et førstepersons grøsserspill der handlingen er satt til en fornøyelsespark etter mørkets frambrudd. Denne parken har en grusom historie, med groteske drap og det som verre er, så det er antakeligvis ikke et sted du ønsker å være om natten.

Å få utforske en fornøyelsespark om natten, når alle gjestene er gått hjem, høres jo ut som en drøm. Uheldigvis ser det ut til å være et mareritt i dette tilfellet.
Å få utforske en fornøyelsespark om natten, når alle gjestene er gått hjem, høres jo ut som en drøm. Uheldigvis ser det ut til å være et mareritt i dette tilfellet.

Dessverre er det akkurat det du må – du spiller nemlig ei dame ved navn Lorraine, som opplever at sønnen din (Callum) løper fra deg og forsvinner inn i parken etter stengetid. Det tar visstnok cirka 1,5 time å fullføre The Park, og Funcom har beskrevet det som et intenst og historiedrevet spill.

Som mange andre nye spill av denne typen, er interaksjonsmulighetene rimelig begrenset. Dette er neppe et spill for deg som ønsker tradisjonelle «spillutfordringer».

Spillet har allerede fått en rimelig god mottakelse på Steam, og anmelderen hos Gamer.no sier at det byr på en opplevelse som er «vond, personlig og veldig virkelighetsnær». Funcom advarer også om at spillet tar for seg et tema som kan være følelsesmessig utfordrende for noen.

Steam-prisen er for øyeblikket på 74,69 kroner, med lanseringsrabatt. Se Funcom presentere The Park i denne videoen:

Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.