Savner du de klassiske fotballspillene?

Det er ikke bare Dino Dini som lager fotballspill i klassisk stil – Super Arcade Football ser glimrende ut!

Super Arcade Football er et todimensjonalt fotballspill der moroa sees fra fugleperspektiv. Tenk Kick Off eller Sensible World of Soccer, og du har en rimelig god idé om hvordan det fungerer. Spillet støtter lokal flerspiller for opp til fire spillere, og utviklerne skryter av at deres Slow-Mo-Banana-Bending-Technology™ skal sikre superlekre mål.

Du trenger ikke like fotball for å like spillet, mener utviklerne.
Du trenger ikke like fotball for å like spillet, mener utviklerne.

De påpeker også at de har en veldig avslappet dommer som ikke bryr seg om offside, så det er jo greit.

Spillet er ikke helt ferdig enda, men utviklerne har blant annet implementert funksjoner som værforhold som kan endres underveis, flere typer underlag, spillerskader, røde og gule kort og mer. I fremtiden vil de også støtte nettbasert flerspiller, muligheten til å designe egne lag, og flerspiller for mer enn fire spillere.

Nå håper de at de skal få nok stemmer på Greenlight til å kunne lansere spillet sitt på Steam. Videoen under sikret min «Yes»-stemme ganske lett:

6 kommentarer om “Savner du de klassiske fotballspillene?”

  1. «De påpeker også at de har en veldig avslappet dommer som ikke bryr seg om offside, så det er jo greit.» Godsaker med dommer som Zappa fra Kick-Off 2! :p http://www.dinodini.com/kick-off.html

    Hadde jeg bare kunne fått en fin enkel joystick som i amiga-dagene, trenger én knapp så den tåler litt vold, som seg hør og bør når man spiller Kick-Off 2!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.