Nå kan du laste ned hele Tribes-serien gratis

Fra Earthsiege til Tribes Vengeance.

Hi-Rez Studios, som eier rettighetene til skytespillserien Tribes, har nå lagt ut de gamle spillene i serien på nettet. Disse kan du laste ned uten å betale et rødt øre.

Starsiege: Tribes
Starsiege: Tribes

De tilgjengelige spillene er Earthsiege, Earthsiege 2, Starsiege: Tribes, Tribes 2, Tribes: Aerial Assault og Tribes Vengeance. Det ser ut som Starsiege: Tribes også inkluderer originale Starsiege.

Hi-Rez Studios har ikke gjort noe for å få spillene til å fungere på moderne systemer, og lansert dem som rene iso-filer (altså kopier av de originale CD-platene). Tribes: Aerial Assault er dessuten et PlayStation 2-spill, så det må eventuelt spilles ved hjelp av emulator.

Tribes-serien er flerspillerfokuserte førstepersons skytespill satt til store og åpne utendørsområder. Kartene kan være flere kvadratkilometer store, og de første Tribes-spillene kan regnes som forfedre til moderne spill som Battlefield og Planetside.

Tribes: Vengeance
Tribes: Vengeance

De to Earthsiege-spillene som også har blitt gjort tilgjengelige er imidlertid mer tradisjonelle enspillerspill. I de spillene styrer du tunge, tobeinte kamproboter.

Earthsiege kom så tidlig som i 1994, mens Tribes Vengeance kom i 2004. Alle spillene unntatt Aerial Assault og Vengeance ble utviklet av Dynamix. Tribes Vengeance er det BioShock-skaperen Irrational Games som står for, mens Aerial Assault ble laget av Inevitable Entertainment.

Seriens nyeste spill er 2012-utgivelsen Tribes Ascend. Det er et «free to play»-spill, og har alltid vært tilgjengelig «gratis».

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.