Dra på fisketur uten å forlate PC-en

Lyst til å dra på fisketur, men lei av å bli myggspist? Euro Fishing er (kanskje) det du trenger.

Jeg savner sommeren.
Jeg savner sommeren.

Vi liker spill i alle slags nisjer her på Spillhistorie.no, så når det dukker opp et fiskespill på Steam vekkes interessen umiddelbart. Euro Fishing kommer fra skaperne av Train Simulator-serien, og byr på fisking i fem forskjellige europeiske vann og innsjøer. Fokus ser ut til å være på karpefisker.

Utviklerne skryter blant annet av noe de kaller «total cast control», et kontrollsystem som skal gi en veldig autentisk opplevelse av å kaste snøret ut i vannet. Dessuten skal fiskene oppføre seg på en veldig autentisk måte, og forholde seg realistisk til vanntemperaturen, tiden på dagen, været og hva slags agn du bruker.

Og nå fikk jeg lyst på kaffe.
Og nå fikk jeg lyst på kaffe.

Siden spillet kommer fra Dovetail Games kan vi vel forvente nedlastbart innhold for flere titalls tusen kroner (ikke en overdrivelse – sjekk Train Simulator-serien), men hovedspillet koster altså bare 136 kroner med lanseringsrabatt på Steam. Spillet har generelt fått en positiv mottakelse på Steam.

Om selv det er for mye, ble «free to play»-spillet Fishing Planet lansert i august. Det har også fått en god mottakelse på Steam. Skitt fiske!

En kommentar om “Dra på fisketur uten å forlate PC-en”

  1. Har ikke spilt et fiskespill siden et av «BASS»-spilene til Sierra på midten av 90-tallet. Husker ikke hvilket det var, men det var et morsomt spill. Bra at det fremdeles lages slike spill. Nisjespill kan vi aldri få nok av.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.