Nå er Cyberpunk 2077 hovedprosjeket hos CD Projekt Red

Skaperne av The Witcher 3 har økt staben på science fiction-rollespillet sitt.

CD Projekt Red har bekreftet overfor nettstedet Gamesradar at en majoritet av studioet nå jobber med Cyberpunk 2077. Det nye rollespillet, som skal være «mye større» enn The Witcher 3, ble annonsert for flere år siden. Men utover en ganske kul teaser-film har vi hørt og sett veldig lite fra spillet.

En litt artig detalj vi har hørt, er at utvikleren planlegger å legge inn en rekke forskjellige språk i spillet. En meksikaner vil for eksempel snakke spansk med riktig dialekt. For å finne ut hva han egentlig sier, må du ha implantert en oversettelses-chip i hjernen. Dette er et cyberpunk-spill, tross alt.

Her er teaser-filmen:

Og her er annonseringen av spillet fra 2012:

Jobber fortsatt med The Witcher 3

Utvikleren har også et større team satt på den neste utvidelsespakken for The Witcher 3, Blood & Wine. Den finner sted i et område som heter Toussant, som i stor grad har sluppet unna krigens herjinger. Men det betyr (heldigvis?) ikke at det ikke er trøbbel der.

Skal vi dømme etter kvaliteten på den første ekspansjonen, Hearts of Stone, blir Blood & Wine definitivt noe å glede seg til.

Ifølge Gamesradar er det ikke utenkelig at CD Projekt Red vender tilbake til The Witcher-universet i fremtiden. Men historien om Geralt of Rivia er nå ugjenkallelig over, så et nytt spill satt til det skitne fantasyuniverset vil nødvendigvis bli en ganske annerledes opplevelse.

Hvis du fortsatt ikke har testet Hearts of Stone, kan kanskje denne traileren friste:

Og hvorfor ikke… en «bak scenen»-video:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.