Led en afrikansk nasjon i Democracy 3: Africa

Det politiske strategispillet Democracy 3 får en frittstående utvidelse, satt til Afrika.

Democracy 3 er et rimelig populært, politisk strategispill der du får rollen som en statsleder som må forsøke å holde landet ditt flytende samtidig som du forblir populær nok til å bli gjenvalgt. Spillet simulerer hvordan de politiske valgene dine påvirker alt fra brutto nasjonalprodukt til hva en enkelt bonde på landsbygda tenker om partiet ditt.

Frittstående spill

Tidlig neste år lanseres Democracy 3: Africa, et frittstående spill der du får rollen som en statsleder i et afrikansk land. Det innebærer et helt nytt sett med utfordringer og problemer, og spilleren må komme opp med nye strategier for å lykkes.

I flere av landene er det for eksempel dårlig infrastruktur, lavt utdanningsnivå og store mengder korrupsjon, noe som gjør rollen som statsleder ganske annerledes enn den ville vært i Storbritannia eller USA. Spillet lar deg lede Nigeria, Egypt, Sør-Afrika, Kenya, Ghana, Zambia, Senegal, Tunisia, Botswana og Mauritius.

Ellers kommer det med ny grafikk og lyd, nye dilemmaer og situasjoner, og så videre. Sjekk annonseringen, samt teaser-nettstedet for mer informasjon.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.