SNES-spillet Dorke and Ymp kan komme til Steam

Super Nintendo-spillet Dorke and Ymp skulle opprinnelig ha kommet på nittitallet. I august ble det endelig lansert, og nå kan det komme til PC.

Skjermbilder.
Skjermbilder.

Dorke and Ymp var under utvikling hos et svensk selskap ved navn Norse tidlig på nittitallet, men det ble aldri ferdig. Utvikleren hadde nemlig ikke fått offisiell lisens til å lage spill for Nintendos plattformer, og lagde spillet ved hjelp av sine egne, uoffisielle utviklerverktøy. Målet var å sikre seg en avtale med en spillutgiver med Nintendo-lisens, men det lykkes de aldri i.

Men nå har retroutgiver Piko Interactive funnet de originale utviklerne og kildekoden, og fullført spillet. De har fikset en bråte feil, lagt til en helt ny verden, implementert fire bosser og, selvsagt, en tittelskjerm, meny og avslutningssekvens.

Piko Interactive jobber også med en PC-versjon av spillet, og med din hjelp kan det få lansering på Steam.

Spillet selges allerede på elektronisk kassett som er kompatibel med alle SNES-kloner og originale konsoller. Fargemanual medfølger, som du kan se av bildet under. Husk å spesifisere om du skal ha NTSC-versjon (USA) eller PAL-versjon (Europa) når du bestiller. Sistnevnte er dessverre litt dyrere.

Boks, kassett og manual. Du kan også droppe boksen og manualen for en billigere utgave.
Boks, kassett og manual. Du kan også droppe boksen og manualen for en billigere utgave.

Her er litt video fra spillet på SNES:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.