Design intrikate undergrunnsbaner i Mini Metro

Det nylanserte strategispillet Mini Metro er ikke akkurat Transport Tycoon, men det virker moro likevel.

Mini Metro er et strategi/hjernetrimspill der målet er å sette opp undergrunnsbanenettverket i en by som stadig vokser. Spillet har vært i «early access» en stund, og nå ble fullversjonen nylig lansert til mye ros fra både spillere og pressen.

Moroa foregår i elleve ekte byer, men måten de vokser på er annerledes for hver gang du spiller. Spillets presentasjon er i akkurat samme stil som typiske undergrunnsbanekart, og spillet bruker selvsagt samme farger på sine kart som du finner på kartene i de virkelige byene. De individuelle byene har også egne utfordringer.

Det ser ikke ut til at Mini Metro er et spill du kan spille i det uendelige. Byens vekst vil etter hvert sørge for kaos i systemene dine, så poenget er rett og slett å utsette det uunngåelige så lenge som mulig. Her er en sjarmerende, om enn litt intetsigende, trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.