Nå gir PlayStation ut Steam-spill

Actionspillet Helldivers tar steget fra PlayStation-plattformene til Steam, uten å skifte utgiver.

Helldivers er et samarbeidsspill for opp til fire spillere, fra skaperne av det originale Magicka. Spillet har frem til nå vært eksklusivt for PlayStation-formatene (3, 4 og Vita), men like før helgen ble en PC-versjon annonsert for Steam.

Det går hardt for seg.
Det går hardt for seg.

Spillet følger ifølge Steam-siden en eliteenhet med romsoldater som må beskytte Super Earth i en intens, intergalaktisk krig. Det skilter med en «samfunnstyrt galaktisk kampanje», ikke-lineær oppdragsstruktur, dataskapte nivåer og flerspillerstøtte over nettet og LAN.

PC-versjonen inneholder utvidelsene Masters of the Galaxy, Turning up the Heat og Democracy Strikes Back. I tillegg loves vi alt PC-eiere forventer av muligheter til å skreddersy både grafikk og kontrollsystem. PC-eiere kan ikke spille sammen med PlayStation-eiere, men alle spillerne vil bidra til utviklingen av den «galaktiske kampanjen».

Interessant nok er det PlayStation Mobile som gir spillet ut på PC. Hvorvidt Helldivers er et engangstilfelle eller det første av flere PS4-ekslusive spill som kommer til PC, vet vi ikke. Men personlig vet jeg i alle fall at jeg godt kunne tenke meg en PC-versjon av Resogun!

Her er PC-traileren, komplett med PlayStation-logo og det hele:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.