Brettspilltaktikk i The Living Dungeon

Nylanserte The Living Dungeon byr på brettspillinspirert taktikk for en eller flere spillere.

The Living Dungeon er et taktisk, digitalt brettspill. Opp til ni spillere kan kjempe mot hverandre på et virtuelt spillbrett. Hver tur får du lov til å gjøre fem forskjellige ting, og du har bare to minutter på deg for å velge hva du skal gjøre.

Brettet er fullt av monstre, og selv om du overvinner dem må du forholde deg til de andre spillernes figurer.

For øyeblikket støtter spillet kun lokal, turbasert flerspiller. Utviklerne håper også å inkludere en nettmodus i fremtiden. Om du ikke vil spille med andre, kan du ta del i en historiedrevet kampanjemodus som visstnok byr på cirka 30 timer med underholdning.

Spillet ble nylig lansert på Steam, og kommer også til Xbox One. Ta en titt på denne traileren for å se hvordan det hele fungerer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.