Lyst til å fly verdens styggeste helikopter?

Det russiske Hind-helikopteret får et nytt spill neste år, for PC og Xbox One.

Det mest positive man kan si om utseendet til et russisk Hind-helikopter, er at det ikke betyr noe som helst for de som skulle være så uheldige å befinne seg innenfor helikopterets rekkevidde. Med mindre de heter Rambo, da (nå var riktignok ikke Hind-helikopterne i Rambo-filmene ekte, men franske Aérospatiale Puma-helikoptre med falske vinger).

Pent er det ikke, men det er nok heller ikke meningen.
Pent er det ikke, men det er nok heller ikke meningen.

Uansett, Air Missions: Hind beskrives som en helikoptersimulator der du får styre Mi-24 Hind over Afghanistan, Øst-Europa og Barentshavet (uh-oh!). Spillet skilter med «over 15» oppdrag basert på fiktive konflikter. Det vil også inkludere flerspillermuligheter, med både klassisk «death match», samarbeidsoppdrag og utfordringer.

Studioet bak spillet er ikke russisk, men slovakiske 3DVision. De har tidligere stått for spill som Air Conflicts: Pacific Carriers og Air Conflicts: Secret Wars. Selv om de beskriver Air Missions: Hind som en simulator, har de ikke vist bilder eller video der man ser moroa fra cockpiten.

Lanseringen skal etter planen finne sted i første halvdel neste år, og plattformene er Xbox One og PC. På Steam trenger de merkelig nok å gå gjennom Greenlight-systemet. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.