Cave Story-skaperen har lansert tre spill på Steam

Skaperen av Cave Story har lansert tre sideskrollende skytespill på Steam. To av dem er helt gratis.

Cave Story er et av favorittspillene mine i plattform/eventyr-sjangeren, og nå har skaperen av Cave Story lansert tre spill på Steam. Her er det imidlertid ikke snakk om store, Metroidvania-aktige eventyr, men sideskrollende og lineære skytespill.

To av spillene – Pink Hour og Pink Heaven – er helt gratis. Det siste, som heter Kero Blaster, koster 70 kroner. Ikke akkurat en beskjeden pris for et såpass beskjedent spill, så det kan godt være det lønner seg å teste de to gratisspillene for å se om konseptet faller i smak før man investerer. Brukeranmeldelsene er imidlertid svært positive.

Kero Blaster ble opprinnelig lansert på iOS. Her er en trailer fra den versjonen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.