Obsidian vil snart annonsere sitt neste rollespill

Rollespillutvikleren har også røpet når The White March Part 2 kommer.

En av hovedgrunnene til at Obsidian søkte støtte på Kickstarter for noen år siden, var at at de hadde finansielle problemer. Microsoft hadde nemlig nylig valgt å bryte samarbeidet med dem om et Xbox-eksklusivt rollespill med kodenavn North Carolina (som man på nettstedet RPG Codex mener skulle hete Stormlands).

Nå kommer det frem at spillet er under utvikling igjen, riktignok i ny form (og neppe Xbox-eksklusivt), for en ny utgiver. Obsidian sier at de antakeligvis vil komme med en annonsering i løpet av et par måneder. Nyheten kommer under et langt videointervju med Game Informer, som du kan se her (lenken leder til den aktuelle delen, takk PC Invasion).

Obsidian har også røpet at The White March Part 2-ekspansjonen for Pillars of Eternity vil lanseres i januar. Dette sier de i en studio-oppdatering. Den første delen ble lansert i august, og legger til nye og stort sett snødekte spillområder inspirert av dem vi fant i Black Isle-rollespillet Icewind Dale. Her er lanseringstraileren for del 1:

3 kommentarer om “Obsidian vil snart annonsere sitt neste rollespill”

 1. Jeg liker Obsidian, men skulle ønske at det gjordes noe nytt innen CRPG sjangeren snart. Litt lei av generisk fantasy eller sci-fi setting. Alpha Protocol f.eks., er et ypperlig eksempel på noe litt utenom det vanlige. Buggy og ikke helt fantastisk, men jeg likte det sålenge jeg spilte det. Mer av slikt, takk!

  Svar
  • Må få spilt Alpha Protocol snart. Ble jo stoppet sist gang av noen bugs nær starten. Jeg regner med de fortsatt er der pga frekkas-SEGA som ikke vil patche, men jeg kan sikkert omgå feilen…

   Svar
 2. Jeg spilte det på XB360. Kom vel ca. halvveis. Opplevde at spillet frøs et par ganger og at kontrollene hang seg opp. Men synes absolutt det var spillbart. Håper det kommer som bakoverkompatibelt med XBone.

  Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.