Bør Bubsy gjenoppstå på Steam?

De to første plattformspillene i Bubsy-serien kan få en PC-relansering, om Steam-brukerne vil.

Jeg skal innrømme at jeg aldri har hørt om Accolades plattformhelt Bubsy før – og at jeg egentlig ikke føler jeg har gått glipp av noe stort, heller. Bubsy-spillene ser rett og slett ut til å være den typen halvbillige plattformspill vi fikk litt for mange av på nittitallet.

Men det kan jo tenkes jeg tar feil (slik jeg ofte gjør), og at det er snakk om genuine klassikere her. I tillegg er det jo alltid slik at folk har et godt forhold til spill de husker fra barndommen. Så hvis du har lyst til å (gjen)oppleve Bubsy på Steam, kan du ta en tur innom Greenlight for å gi samlepakken Bubsy Two-Fur din stemme.

Pakken inkluderer Bubsy og Bubsy II, altså to tradisjonelle 2D-plattformere med fargerik grafikk og svære miljøer som må utforskes. Utgiver Retroism håper å gjøre dem tilgjengelige før nyttår. Her har du Greenlight-traileren:

Jeg fikk forresten litt sjokk da jeg oppdaget at Bubsy-skaperen er ingen ringere enn Mike Berlyn – mannen bak Infocom-klassikere som Suspended og Infidel. Det var litt av et sjangerhopp, gitt!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.