Nå kan du teste Cryteks VR-spill

Back to Dinosaur Island byr på et uhyggelig møte med en svær skrekkøgle. Helt gratis.

Crytek har lansert Back to Dinosaur Island på Steam. Dette er et spill designet fra bunnen av for VR-briller, og du er nødt til å ha en Oculus Rift DK 2 for å kjøre det. Spillet kan lastes ned helt gratis.

Ifølge Eurogamer starter spillet med at du befinner deg i et dinosaur-rede sammen med en babydinosaur. De sier også at du kan utforske et lite jungelmiljø fritt, før en svær skrekkøgle kommer for å skremme vannet av deg.

Vær oppmerksom på at spillet har svært høye systemkrav. Dette er for å sikre en glatt bildeoppdateringsfrekvens – mens man kan komme unna med lav oppdateringsfrekvens i et normalt spill, vil dette gjøre en VR-opplevelse svært ubehagelig, og potensielt lede til hodepine og kvalme. Her er minstekravene:

  • OS: Windows 7, 8 or 10 (64bit)
  • Processor: Intel Core i7-2600K CPU @3.40GHz
  • Memory: 16 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA GTX 980 or AMD Radeon R9 290
  • DirectX: Version 11
  • Hard Drive: 2 GB available space

Dette er hva du kan forvente:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.