Scorched Earth møter Asteroids i Moonshot

I Moonshot styrer du stridsvogner i verdensrommet, og må ta knekken på vennene dine.

Moonshot minner litt om Scorched Earth, Worms og Liero, og er et artillerispill der opp til fire spillere må forsøke å sprenge hverandre i fillebiter i verdensrommet. Spillbrettet består av en rekke små kloder som hver har sin egen tyngdekraft, og hver spiller styrer en stridsvogn som ikke bare kan kjøre rundt på planetene men også fly mellom dem ved hjelp av rakettmotorer.

Spillet skilter ifølge utviklerne med enkle kontrollmeanismer, men tyngdekraften gjør sitt til å komplisere det hele. I tillegg loves vi en rekke oppgraderinger for stridsvognenes våpen, og dermed høy variasjon og gjenspillingsverdi.

Moonshot ligger for øyeblikket på Steams Greenlight-tjeneste, men kampanjen ser ut til å være en ren formalitet ettersom det kun har tatt ett døgn for utviklerne å klatre opp i topp-10 listen på Greenlight. Spillet skal etter planen lanseres for Windows og Mac, og kommer ved juletider.

Her har du traileren – ta en titt, for det er først når du ser spillet i bevegelse at du skjønner hvor kult det kan bli:

En kommentar om “Scorched Earth møter Asteroids i Moonshot”

  1. Hmm, trodde jeg sparte den beste artikkelen til slutt, men dette ser jo ut som realtime-saker! Blir da ikke god-scorch (slik jeg husker det) av det…

    Og kan vel ikke bruke min baby roller strategi i verdensrommet heller!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.